خوشمزه‌ترین غذاهای مالزیایی را بشناسید

مالزی یکی از زیباترین کشورهای آسیایی و مقصد بسیاری از گردشگران سراسر جهان است که در کنار جاذبه‌ها و زیبایی‌های خود، غذاهای بسیار خوشمزه‌ای نیز دارد. در ادامه با زرین نما بلاگ همراه شده و با خوشمزه‌ترین غذاهای مالزی که در سفر به این کشور حتما باید امتحان کرد آشنا شوید.

[c][/c]

مالزی شاید در لیست ارزان‌ترین کشوهای آسیایی قرار نداشته باشد، اما تنها با رعایت نکاتی می‌توان هزینه سفر به مالزی را نیز کاهش داده با هزینه‌ای معقول سفر به مالزی و شهرهای زیبایش را تجربه کرد. اما در کنار تمام جاذبه‌های گردشگری، سواحل و جزیره‌های حیرت‌انگیز این کشور، مالزی غذاهای خوشمزه بسیاری نیز دارد که در سفر به آن حتما بایستی امتحان شوند. همان طور که می‌دانید، مالزی کشوری چند ملیتی است و همین امر نیز باعث شده که در این کشور شاهد تنوع غذایی بالایی باشیم. قبل از مطالعه غذاهای مالزی، پیشنهاد می‌کنیم که مطالب قبلی زرین نما در رابطه با این کشور را نیز مطالعه کرده و با آن‌ها بیشتر آشنا شوبد:

خوشمزه‌ترین غذاهای مالزیایی را بشناسید

برگ موز

شاید با دیدن نام این غذا تصور کنید که در تهیه و پختن آن از برگ موز استفاده شده است، اما توجه داشته باشید که این غذا در واقع برنجی خوشمزه است که روی برگ موز سرو می‌شود. این نوع سبک غذا در واقع از جنوب هند به مالزی آمده است. در صورتی که به غذاهای برنجی علاقه داشته باشید حتما از چلو برگ موز نیز خوشتان خواهد آمد. در این غذا برنج سفید به همراه مجموعه‌ای از سبزیجات، گوشت یا ماهی زردچوبه زده شده، ترشی و پاپادوم (شبیه به چیپس) روی یک برگ موز بزرگ سرو می‌شود.

البته لازم به ذکر است اگر گیاه‌خوار هستید نیز می‌توانید نوع دیگری از چلو برگ موز را بدون گوشت سفارش دهید که مخصوص گیاه‌خواران پخته می‌شود. چرا که این غذا در اصل به گیاهخواران هندی تعلق دارد.

غذاهای مالزی

ناسی داگانگ

می‌توان گفت که هیچ لیستی از بهترین غذاهای مالزیایی بدون ناسی داگانگ (Nasi Dagang) کامل نیست. ناسی داگانگ از برنج بخار پز شده در شیر نارگیل، زردچوبه ترکیبات دیگری نظیر ذرات سرخ شده نارگیل، جو، تخم مرغ آب پز شده و ترشی سبزیجات درست می‌شود. در بسیاری از مناطق مالزی این غذا به عنوان صبحانه‌ای خوشمزه و غذایی مشهور شناخته می‌شود.

غذاهای مالزی

باکوته

اگر بخواهیم به صورت تحت اللفظی باکوته (Bakuteh) را معنی کنیم، بایستی از آن با عنوان «چای گوشت استخوانی» یاد کنیم. این غذا با پختن گوشت دنده در آبگوشت سبزیجات و ادویه‌جاتی مانند ‌باديان ختايى، دارچین، میخک، گیاهان عطری، دانه رازیانه و سیر تهیه می‌شود. نکته جالب درباره پختن باکوته این است که تا حد امکان، و حتی در طی چند روز، این ترکیبات را می‌پزند تا این غذای خوشمزه تهیه شود. البته برخی از افراد نیز باکوته را همراه با قارچ و نوعی سبزیجات تهیه می‌کنند.

غذاهای مالزی

هوکین می

هوکین می (Hokkien Mee) که می‌تواند معادلی برای غذای رشته زرد سرخ شده چینی باشد، طرفداران زیادی در شهر کوالالامپور پیدا کرده است. هوکین می در واقع ترکیبی از رشته‌های ضخیم زرد رنگی است که به همراه سس سویا و گوشت خوک، نان شیرینی، کلم و ادویه‌جات مختلف پخته می‌شود. هوکین می می‌تواند یک وعده غذایی مناسب پس از یک روز گشت و گذار در مالزی و شب‌گردی در خیابان‌های آن باشد.

غذاهای مالزی

نودل سانگ هار

نودل سانگ هار (Sang Har) ترکیبی از میگوهای تازه رودخانه‌ای است که به روش «آشپزی ‌کانتونى» پخته می‌شود. این غذا که در آبگوشت غلیظ تخم مرغ تهیه می‌شود، یکی از بهترین غذاهای مالزی برای علاقمندان به غذاهای دریایی است. در این نوع نودل ترکیب میگو با سس مایع تخم مرغ باعث می‌شود که این غذا طعمی واقعا شگفت انگیز را به خود بگیرد.

غذاهای مالزی

ساتای

بعد از خوردن نودل سانگ هار،‌ شما را به امتحان کردن ساتای، یکی دیگر از خوشمزه‌‌ترین غذاهای مالزی دعوت می‌کنیم. ساتای شباهت بسیاری به غذای یاکیتوری در ژاپن، شیش کباب در ترکیه، چوان در چین و سوساتی در آفریقای جنوبی دارد. ساتای در واقع گوشت به سیخ کشیده است که در کنار سس و یا آبگوشت بادام زمینی، پیاز و کیک برنجی تبدیل به غذایی به یادماندنی می‌شود. لازم به ذکر است که ساتای، در بسیاری از کشورهای آسیایی نیز پخته شده و از جمله غذاهای اندونزی نیز به شمار می‌رود.

غذاهای مالزی

ناسی کندر

در کنار برنج همراه با برگ موز، ناسی کندر (Nasi Kandar) نیز یکی دیگر از غذاهای برنجی مالزی است که در صورت علاقه به برنج حتما باید آن را امتحان کنید. ناسی کندر در واقع یک غذای معروف مربوط به شمال مالزی بوده و در اصل از ایالت پنانگ گرفته شده است. برای تهیه این غذا برنج بخارپز شده و به صورت ساده یا با کمی ادویه مانند زردچوبه به صورت تنهایی و یا به همراه گوشت مرغ، گوسفند، گوساله، ماهی، میگو و یا گیاهانی مانند کدو، بادمجان و یا بامیه سرو می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم که این غذا را همراه با سس میل کنید. انواع سس‌ها را می‌توان با ناسی کندر مخلوط کرد.

غذاهای مالزی

چارسیو رایس

چارسیو رایس (Charsiew Rice) نیز یکی دیگر از خوشمزه‌ترین غذاهای مالزی و ترکیبی از غذای برنجی و گوشتی است. چارسیو در لغت به معنای «سوزاندن با چنگال» است و برای تهیه این غذا نیز گوشت‌های تکه تکه شده خوک که در سسی مخصوص آغشته شده‌اند، بر چنگالی بلند کذاشته شده و در فر و یا بر روی آتش پخته می‌شود.

غذاهای مالزی

ماهی و میگوی تانجانگ توالانگ

ماهی و میگوی تانجانگ توالانگ (Tanjung Tualang) یکی از غذاهای محلی محبوب منطقه پراک، در شمال مالزی است. برای نشان دادن معروفیت و محبوبیت ماهی‌ها  و میگوهای این منطقه، اشاره به این نکته کافی است که ساکنین کوالالامپور برای خوردن آن مسیری ۲ ساعته را طی کرده و به پراک می‌روند تا این غذای خوشمزه را میل کنند. میگوهای تازه صید شده بعد از 5 دقیقه نگهداری در یخ با ادویه‌های مختلف سرخ شده و سپس در آب شیرین قرار داده می‌شوند تا مزه‌ای شیرین به خود بگیرند.

غذاهای مالزی

ناسی لماک

ناسی لماک به معنای برنج در خامه، برنج سفید است که در شیر نارگیل بخارپز شده و سپس در برگ موز پیچیده و سرو می‌شود. گاهی برای معطر کردن این غذا آن را در ترکیب با برگ‌ پاندانوس و زنجبيل می‌پزند. ناسی لماک مالزی معمولا با سس تند، تخم مرغ آب پز شده، تکه‌های خیار، بادام زمینی سرخ شده به عنوان هسته اصلی ناسی لماک و همراه با گوشت مرغ، ترشی، سبزیجات و گوشت گاو (خوابیده در شیر نارگیل و ترشیجات) سرو می‌شود.

غذاهای مالزی

در این پست از زرین نما بلاگ به معرفی خوشمزه‌ترین غذاهای مالزی که در سفر به این کشور حتما بایستی آن‌ها را امتحان کرد، پرداختیم. امیدواریم از آن لذت برده باشید. نظر شما در مورد این غذاها چیست؟ در صورت سفر به مالزی ترجیح می‌دهید بیشتر کدام غذاها را امتحان کنید؟

منبع: migrationology

دسته بندی های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *